TAK fra afgangsforældre 2015

Tak er et fattigt ord.

Alligevel ønsker vi forældrene til Rasmus Landergren, Victor Bollmann, Stine Harmsen og Jeanette Nielsen at takke af for nogle forrygende år Midtals Friskole.

Onsdag aften var sommer afslutnings fest på Midtals Friskole og skolen havde 7 ottende klasses elever der skulle tages afsked med og videre på forskellige efterskoler efter sommerferien.

Fire af disse 7 elever var de yngste i deres familier, og derfor var der også fire par forældre der skulle ”afgå.”

Vi fire havde slået os sammen og talt om hvordan vi ønskede at tage afsked med skolen. Vi var alle rørte over tanken om at gangen på skolen skulle være slut og blev enige om at det bedste var at skrive det hele i en dejlig sang, som alle til festen hjalp at synge med på.

Skolelederen fik overrakt gode gaver fra de afgående forældre. En dejlig bold og et nyt volley ball net, som vi håber giver anledning til mange gode og sjove timer for lærerne, eleverne og forældrene

Vi håber på at ses igen på skolen som besøgende i fremtiden og ønsker for alle at den gode skole må fortsætte.

God sommer til alle.

Lone Lumby Nielsen