Ledige Stillinger

MIDTALS FRISKOLE SØGER SKOLELEDER

VIL DU OGSÅ VÆRE MED TIL AT GIVE VORES BØRN EN GOD SKOLEGANG MED MOD PÅ LIVET?

Da vores mangeårige skoleleder går på pension, søger vi en skoleleder, der brænder for friskoletanken; hvor liv, glæde og faglighed binder os sammen.

Du skal være med til at skabe et trygt læringsmiljø med blik for den enkelte og gøre vores skole til et godt lære- og værested for både elever og lærere.

Du vil få ansvaret for den faglige og pædagogiske udvikling af friskolen.

Som leder af vores friskole forestiller vi os at du:

• Er et åbensindet menneske med god energi og et positivt livssyn
  • Evner en tydelig og klar kommunikation
  • Kan få de enkeltes ressourcer til at blomstre – såvel elever som ansatte
  • Har økonomisk indsigt og erfaring med administrative opgaver
  • Er robust og tør tage ansvar
  • Er skolens ansigt udadtil
  • Er synlig for elever, lærer og forældre
  • Deltager i videreuddannelse og netværksmøder med andre friskoleledere
  • Er læreruddannet/har undervisningserfaring
  • Indgår i undervisningen som en del af lærergruppen

Vi er en Grundtvig-Koldsk friskole med plads til både traditioner og fornyelse.

Skolen bygger på et forpligtende fællesskab, hvor morgensang og fortælling er vigtige elementer.

Vi er en familieskole, hvor forældre deltager aktivt i det frivillige arbejde omkring skolen og altid er velkomne i skoledagen.

Midtals Friskole skal være et sted, hvor alle – børn og voksne – er glade for at komme.

Vi giver hinanden frihed til at være de mennesker, vi er. Børnene skal kunne have fuld tillid til, at de voksne vil dem det godt. Vi skaber en skole, hvor man kan lære og være.

Der er tillid til at alle yder hvad de kan efter bedste evner. Vi bestræber os på at vise i ord og gerninger, hvad vi står for.

Vi arbejder for at kunne sende trygge, helstøbte unge mennesker, ud i en mangfoldig verden. Vores skole klæder dem på til at kunne arbejde tværfagligt såvel i fælles projekter som selvstændigt. Vi sender børn afsted, som har bevaret lysten til at lære.

Kontakt os gerne for at høre mere – eller aftal et tidspunkt for et besøg. Vi vil meget gerne vise dig rundt på skolen inden du søger.

Henvendelse kan ske til bestyrelsesformand Tina Struck for yderligere information og besøg på skolen: mortimax4@hotmail.com eller mobil 2234 7731

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC.
Lønnen fastsættes i intervallet 389.547 – 463.437 kr.

Stillingen ønskes besat pr 1. august 2018 eller hurtigst muligt derefter.

Ansøgning med relevante bilag sendes til formanden.

Alle ansøgninger behandles af ansættelsesudvalg med diskretion.

Ansøgningsfrist: 14/5 2018

Samtaler i weekenden 26-27/5 2018

Kort om Midtals Friskole:

• En 39 år gammel friskole med 90 elever fordelt på 0. til 8. klassetrin
  • Engagerede medarbejdere, der lægger vægt på en faglig funderet undervisning i en vekselvirkning mellem faglige og tværfaglige aktiviteter
  • Ugentlige emneundervisning, samt emneuger
  • Årlig lejrskole for alle klasser
  • En engageret bestyrelse, forældregruppe og skolens støtteforening
  • Daglig fælles morgensang
  • Beliggenhed ved Nørreskoven i gåafstand fra stranden
  • Børnene undervises i varierende grupper på tværs af alder