Julekalender

Ingen december uden julekalender! Vores julekalender er forskellig fra år til år.

Nogle år har eleverne været med til at lave lidt forarbejde. Det kan fx være et nisselandskab. Det kan være kikkasser, der illustrerer julesange. Det kan være fremstilling af en julegavemaskine. Hver dag til morgensang sker der så et eller andet. Et år bliver der hver dag sat en figur på nisselandskabet, som lærerne fortæller en skrøne om. Et andet år bliver der gættet på sange i kikkasserne. Et tredje år bliver julegavemaskinen sat i gang, og der gættes på indholdet. Nogle år har eleverne slet ikke været med til forberedelserne, og sidder den 1. december og er spændte på, hvad lærerne nu har fundet på. Et år skulle der fx gættes på julesange, som blev gurglet, fløjtet, mimet, mm.

Hvad mon det bliver i år?