Forældredage

Vores fantastiske lærere har haft mulighed for at kloge sig og imens har en hær af forældre passet eleverne.

14 forældre tog med i Universe mandag den 13. april 2015 og vi havde en fantastisk tur.  Universe havde sammensat et program til hver af vores grupper.

Mikro og lillegruppen designede raketter, var i Pixiline-land og på sansetur.

Midtimellem var raketingeniører og på sansetur.

Storemellem og Storegruppen havde samarbejdsøvelse, var i biografen, kørte på segway og Storemellem lavede raketter imens storegruppen programmerede robotter.

Tirsdag den 14. april 2015 havde vi besøg af Jytte Pyt og hendes team Mette og René. De havde gøgl og akrobatik med i tasken. Børnene havde mulighed for at stå på glasskår, tegneskifter og ligge på sømbræt.

Vi kan godt komme med mange rosende ord og det gør vi også gerne, men ordene fra Jytte Pyt, som ikke kendte eleverne i forvejen, vil vi hellere fremhæve – hun var dybt imponeret af eleverne store som små. Samarbejdet eleverne imellem, hvis én elev lige tog sig en pause og skulle bruges til næste akrobatiske nummer, så kommer der lige en anden elev og tog én med igen. Eleverne er meget opmærksomme på hinanden og interesseret i, at alle får en god oplevelse.

Imens de små gøglede løb storemellem og storegruppens seje unger orienteringsløb opsat af Sønderborg Orienteringsklub. Hvilket løb…..børnene stiller bare op, ingen sure miner, ingen ”gider ikke”. De trækker bare i tøjet og afsted i de grupper der er sat op. Alle kom i mål godt beskidte og forsvedte. Efterfølgende tog de så turen ind til Jytte Pyt og lavede akrobatik med en iver og et overskud vi næsten ikke troede fandtes.

De mindre elever havde efter pausen fra Jytte Pyt mulighed for at deltage i et Anders And orienteringsløb på sportspladsen lavet af Sønderborg Orienteringsklub. Et løb hvor de på tid skulle finde Disneyfigurer i den rigtige rækkefølge.

Tak til alle jer forældre, der har bakket op om projektet og tak til ALLE ELEVERNE fordi I er så rare at være sammen med.

Klik på billederne herunder for at se flere billeder fra hhv. Danfoss Universe og gøgl med Jytte Pyt