Fastelavn

Hvert år afholder vi fastelavn. Vi starter dagen med at være i klasserne, hvor vi finder ud af, hvad vi hver især er klædt ud som.

Vi får øvet et skuespil, hvor alle spiller deres rolle. Når hele skolen så mødes, viser klasserne på skift deres skuespil.

Herefter bliver der stillet op i 2 rækker. En med de yngste klasser og en med de ældste. Så skal der slås katten af tønden - om man så er kat, Batman, prinsesse, mobil eller noget helt andet.

Dagen slutter af med at kattekongen og kattedronningen bliver kåret både blandt de store og de små. Kongen og dronningen deler slik ud til alle, og vi spiser hjemmelavede fastelavnsboller..

Læs om forventninger til forældre i anledning af fastelavn.