Emneundervisning

Orienteringsfagene historie, natur/teknik, biologi, geografi og religion er samlet under overskriften "Emne". I sommerhalvåret som hele emnefredage og i vinterhalvåret som enkeltstående timer. De hele fredage giver os mulighed for fordybelse, praktisk arbejde og dage ud af huset med de emner der egner sig til det, og enkelttimerne giver mulighed for afveksling med andre fag hvor dette kan være påkrævet.

Emneundervisningen er funktionelt tværfaglig. Vi inddrager de fag og synsvinkler som falder naturligt. Ofte tager vi ud af huset eller får besøg af en gæstelærer.

Vi tilstræber bevidst at alle elever møder alle skolens lærere til emne i årets løb, og vi er så heldige at have så forskellige interesser og kompetencer at vi alle underviser i emner vi virkelig brænder for.

En "Iso" hjælper os med at sikre at alle klasser kommer rundt om alle emner.