Arrangementsudvalg

Arrangementsudvalget arrangerer fællearrangementer på skolen i samarbejde med skolens medarbejdere.

Arrangementsudvalget består udelukkende af kvinder, men mænd er velkomne J.

Arrangementsudvalget står for at holde traditionerne i hævd på skolen. Vi står for planlægningen af diverse fester og prøver på at få hele forældregruppen aktiveret til det praktiske arbejde.

Hvert andet år i september (lige årstal) har vi sensommermarked, som er vores største planlægningsopgave. Der skal samles ind til loppemarked, laves tøjbutik, legetøjsbutik, vi skal have forældre til at bage kager og boller til café, ting til syltebod samt frugt. Nogle gange har der været ponytrækning, hestevognskørsel ”jorden rundt”, gårdband eller elevoptræden med diverse numre. Alle klasserne laver deres egen lille shop. Vi koordinerer med støtteforeningen, der som regel står for aftensmaden. Det plejer at være en rigtig hyggelig dag med masser af aktiviteter og for det meste godt vejr. I tilfælde af regnvejr plejer der at ligge en plan klar for dette også J.

Det år der ikke er sensommermarked er der græskarfest sidst i oktober måned. En dejlig dag med boller og kakao, græskarudhulning der ender i en flot udstilling på trappen, en tur ”jorden rundt” med lanterner. Vi slutter med varm suppe og fælles oprydning.

Til juletræsfesten er vi dem der sørger for indkøb af æbleskiver og kakao og opvarmning af disse.

Vi er med til at arrangere skolefesten. Sommetider får vi lov til at bestemme tema, andre gange afhænger det eksempelvis af en emneuge. Der har været forskellige emner så som renæssancen, pirater, Hawai, Kina tema, skovtur etc. I samarbejde med lærere og elever bliver der pyntet op efter alle kunstens regler. Nogen gange står arrangementsudvalget for madlavning, andre gange har folk selv medbragt mad. Vi køber ind til slikbod, øl og sodavand og hvad vi ellers finder på, slushicemaskine, softicemaskine eksempelvis. Vi beder gerne om hjælp til at få alle boderne bemandet den aften.

Log på Viggo for at se medlemmerne af udvalget.