Afslutningsfest

Store, små, runde, firkantede, med eller uden glasur, roulader, lagkager, muffins og masser af jordbær.

Kager i alverdens former og farver, er alle repræsenteret til den årlige sommerfest på Midtals Friskole, hvor hver familie kommer med et bidrag til skolens sønderjyske kagebord.

Sommerfesten er vores afslutningsfest på skoleåret hvor elever og forældre både får sagt god sommerferie til hinanden, og ” god videre rejse ” til skolens ældste hold elever fra 8. klasse.

Afgangsleverne får udleveret en torshammer som symbol på ni gode år på Midtals Friskole.

Sommerfesten er en stor dag for både elever og forældre hvor der også er mulighed for at se hvad børnene har lavet i valgfagene eller høre og se dem optræde med noget der er blevet øvet på i musik eller i klasserne.

Desuden er der tradition for at støtteforeningen her modtager den kontante belønning for det arbejde der er lagt på Nordals Festival.