Årets gang for forældre

Vi gør mange ting "som vi plejer" på Midtals Friskole og mange arrangementer kan slet ikke gennemføres uden familiernes hjælp.

Disse sider er tænkt som et opslagsværk over jeres rolle i de enkelte arrangementer.
Klik på det aktuelle arrangement i venstremenuen. Desuden bliver opgaverne annonceret på Vores Seddel før de enkelte arrangementer.

En mere generel beskrivelse af skolens traditioner kan findes her.

I forbindelse med arrangementer er der ofte elevindslag af forskellig art. Hyggeligt, men også en vigtig social funktion. Vi håber at I bakker op ved at både I og jeres børn deltager i skolens arrangementer - og at I giver besked til klasselæreren i god tid hvis I er forhindrede i at deltage.